Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2019 20:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Praha bude mít MHD zdarma, Ektor neukáže kára a Eminem znovu útočí. Doma i ve světě to opět žilo

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

V nejnovějších Freshnews si připomeneme i Oscary a technologické i hudební novinky.

Nejnovějšími Freshnews tě provede dvojice Andrea a Krištof, kteří se o slovo hlásí z českého studia v tradičním středečním čase o 18:00. Posledních pár dní bylo zasvěcených nejprve předávání prestižních filmových cen. Během oscarového galavečera jsme se dočkali hned několika překvapení a ty se díky Freshnews dozvíš nejen jména vítězů.

Moderátoři ti připomenou i dvě důležitá videa s Rytmusem a Egem, která by ti určitě neměla uniknout, a podíváme se na exkluzivní obsah Refresheru a domácí aktuality, které nás tentokrát výjimečně překvapily výhradně pozitivně.

Kromě hudby, módy a filmů jsme se podívali i na technologie, v rámci nichž vyčníval během posledních dnů Huawei. Ten přichází na trh s průlomovou novinkou, ale nebudeme předbíhat. Jako vždy, když tě cokoliv zaujme, více si můžeš přečíst díky linkům v popisu, protože jsme před Freshnews vždy vše podrobněji rozpracovali v textu.

Domů
Sdílet
Diskuse