Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2019 8:09
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Mocná Jean způsobuje škody v řadách X-Menů. Trailer na Dark Phoenix láká na temně laděnou komiksovku

Mocná Jean způsobuje škody v řadách X-Menů. Trailer na Dark Phoenix láká na temně laděnou komiksovku
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio 20th Century Fox zveřejnilo novou ukázku z připravované X-Men týmovky s podtitulem Dark Phoenix.

Jak si ještě možná pamatuješ, oba nadcházející snímky ze světa X-Men (Dark Phoenix a The New Mutants) jsme měli vidět už loni, ale data premiéry se kvůli výrazným přetáčkam a různým problémům přesunula hned dvakrát, což rozhodně nevěstí nic dobrého. V případě hororově laděných mutantů dokonce není jistá ani ta premiéra v kině. Vraťme se ale k prvnímu naplánovanému počinu.

S X-Men: Dark Phoenix to totiž oproti The New Mutants vypadá o něco lépe, ale komiksovka to pořád nebude mít jednoduché. Předešlý díl (X-Men: Apocalypse) mnohé zklamal a Dark Phoenix se bude muset obejít bez Wolverina. Naví nás úplně nepřesvědčil ani pět měsíců starý debutový trailer. Podle náznaků na sociálních sítích jsme ale předpokládali, že bychom se právě dnes mohli dočkat nějakých nových záběrů. A ty skutečně dorazily.

Co se samotného příběhu týče, ten nás přesune deset let od událostí v X-Men: Apocalypse, přičemž Xavierův (James McAvoy) tým je nyní považován za hrdiny. Charles však mutanty začne posílat na stále nebezpečnější mise, no a při jedné takové se v Jean (Sophie Turner) probudí její temná, mocná a nevyrovnaná stránka – Phoenix. Mutanti se tak budou muset postavit nejen jednomu ze svých členů, ale i přicházející hrozbě v podobě vesmírných bytostí, které chtějí z Jean udělat svou zbraň.

Za režií a scénářem stojí Simon Kinberg (jako producent stál u mnoha X-Men filmů), o hudbu se postará Hans Zimmer a kromě výše zmíněných herců se objeví i Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Jessica Chastain, Nicholas Hoult, Evan Peters, Tye Sheridan, Alexandra Shipp či Kodi Smit-McPhee. Premiéra je u nás naplánována na 6. června 2019. Pro více informací klikej sem.

Mocná Phoenix spôsobuje škody v radách X-Men. Trailer pre Dark Phoenix vnadí na temnejšie ladenú komiksovku
Mocná Phoenix spôsobuje škody v radách X-Men. Trailer pre Dark Phoenix vnadí na temnejšie ladenú komiksovku Zdroj: 20th Century Fox
Domů
Sdílet
Diskuse