Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2019 17:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Kemp 2019 zatím sází na klasiku. Vystoupí Kontrafakt, Tech N9ne i Masta Ace

HUDBA
Uložit Uložené

Jméno headlinera zatím není známo, ale budeme doufat, že organizátoři nezůstanou jen u staré školy.

Nejstarší rapový festival v Česku a na Slovensku v posledních letech navštěvují hlavně zastánci staré školy, což je pochopitelně způsobeno hlavně dramaturgickou selekcí vystupujících interpretů. Tisíce lidí mají tradičně možnost vidět legendární domácí i zahraniční jména, přičemž nejde jen o Američany.

Hip Hop Kemp nebude chybět ani v roce 2019, již tradičně se bude konat u Hradce Králové a vyčlenit by sis na něj měl 15.–17. srpna. Organizátoři pomalu zveřejňují i první jména, přičemž všechny kromě Kontrafaktu pocházejí zpoza velké louže. 

Doplní je i dvojice Masta Ace & Marco Polo, Smif N Wessun, The Alchemist, Tech N9ne a také Clear Soul Forces. Zatím si nedokážeme ani tipnout, kdo by se mohl na Hip Hop Kempe představit jako headliner, ale po loňském problému s Chief Keefem bychom v každém případě ocenili velké jméno. Do komentářů nám klidně napiš, koho bys rád viděl stát na hlavním pódiu v Hradci ty.

Všechny důležité aktuality najdeš na facebookové události, a pokud si chceš zakoupit lístky v předprodeji, můžeš tak učinit přímo na stránce festivalu.

Hip Hop Kemp 2019 zatiaľ stavil na klasiku. Vystúpi Kontrafakt, Tech N9ne aj Masta Ace
Hip Hop Kemp 2019 zatiaľ stavil na klasiku. Vystúpi Kontrafakt, Tech N9ne aj Masta Ace
Domů
Sdílet
Diskuse