Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2019 0:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

20minutové srovnání Bohemian Rhapsody s Live Aid koncertem tě přesvědčí, že Rami Malek dokonale zkopíroval Freddieho Mercuryho

20minutové srovnání Bohemian Rhapsody s Live Aid koncertem tě přesvědčí, že Rami Malek dokonale zkopíroval Freddieho Mercuryho
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušci oscarového snímku a skupiny Queen si opět přijdou na své.

Začátkem tohoto roku jsme tě informovali o tom, že na Blu-ray verzi oscarového hitu Bohemian Rhapsody budeš moci mimo jiné sledovat kompletní vystoupení filmové kapely Queen v čele s Rami Malekem, které se do promítané verze bohužel nevešlo.

Bylo samozřejmě jen otázkou času, kdy se najde nadšenec, který Live Aid z Bohemian Rhapsody prostřednictvím videa porovná se skutečným vystoupením Queen z roku 1985.

V níže přiloženém srovnání můžeš pozorovat některé více či méně výrazné změny, ale zejména úchvatnou podobnost, kterou nám „skupina Rami Maleka“ během svého hraného vystoupení předvedla.

Úspěchy Bohemian Rhapsody koncem minulého měsíce pokračovaly získáním čtyř Oscarů, přičemž mimořádně důležitou kategorii nejlepšího herce zabral samotný představitel Freddieho Mercuryho Rami Malek. Dramatu Bryana Singera (na konci natáčení ho vystřídal Dexter Fletcher) se dále podařilo získat Oscara za zvukový střih, nejlepší zvuk a nejlepší střih (John Ottman).

Kromě toho se může Bohemian Rhapsody pyšnit dvojicí Zlatých glóbů a dvěma oceněními od Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA).

Pokud patříš mezi nadšence filmu a také Rami Maleka, určitě ti doporučujeme přečíst si článek o deseti zajímavostech z jeho života. K dalším informacím se dopracuješ v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse