Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2019 13:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slováci se radují. KFC tam otevře 11 nových restaurací, teď mají 4

GASTRO KFC SLOVENSKO
Uložit Uložené

Oblíbená síť potěšila prohlášením mnoho fanoušků.

Množství Slováků má v oblibě restaurace rychlého občerstvení KFC, avšak v současné situaci je tam dostupnost na bídné úrovni.

V hlavním městě sice mají dvě restaurace KFC, avšak jedna je v Auparku a druhá v OC Relaxx. Pokud máš chuť na kuřecí křidélka a kousky v centru Bratislavy, můžeš na to rovnou zapomenout.

V minulosti přitom KFC fungovalo i ve starém městě, ale nakonec muselo ustoupit a provozovny pozavírat. Dodnes tak fungují kromě bratislavských už jen restaurace v Trnavě a v Banské Bystrici.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @kfcthailand,

Uplynulé týdny vypadaly v Auparku zajímavě. Nejenže chvíli fungovalo původní okénko KFC na začátku tamního food courtu, ale o několik metrů dále svítilo oznámení, že tam KFC chystá novou prodejnu. Vylepšená a přesunutá restaurace byla otevřena, obsahuje i vlastní sezení, a při této příležitosti jsme se dozvěděli i výbornou zprávu.

Country manažer Andreas Schindl ze společnosti Queensway Restaurants Slovakia, která restaurace KFC provozuje, prohlásil, že do slovenského trhu bude investováno 10 až 15 milionů eur, což znamená otevření 11 nových restaurací.

Doporučeno
Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? 22. března 2024 14:00

Tyto podniky by měly být budovány v průběhu následujících tří či čtyř let a nepůjde jen o restaurace v obchodních centrech, ale i samostatné pobočky poskytující službu drive-thru.

Díky nové investici budou zrekonstruovány i stávající restaurace a otevření nových by mělo přinést více než 300 pracovních míst. Zatím nebylo specifikováno, kde by se nové pobočky měly nacházet, ale při počtu 11 restaurací by se mohla dočkat i menší slovenská města.

Domů
Sdílet
Diskuse