Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 12:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rádio BBC přestalo hrát písně Michaela Jacksona kvůli podezření z pedofilie

HUDBA
Uložit Uložené

Nezbývá než čekat, než se k němu zády otočí celý hudební průmysl.

S Michaelem Jacksonem se již více než dvě dekády velmi úzce spojuje i pedofilie, i když mu oficiálně nebylo nikdy nic dokázáno. V tomto článku se dozvíš více o dvou obviněních, která však nakonec skončila v jeho prospěch, ale veřejnost má pochybnosti prakticky do dnešního dne.

Legendární zpěvák nás opustil v roce 2009, kdy na chvíli útoky na jeho osobu přestaly, ale ne nadlouho. Nyní, po deseti letech, čekáme na oficiální vydání přibližně čtyřhodinového dokumentu, který bude nést název Leaving Neverland a svou premiéru si odbude na obrazovkách stanice HBO už na jaře tohoto roku.

Doporučeno
Opravdu Michael Jackson sexuálně zneužíval děti? Tato zajímavá fakta o jeho životě jsi možná nevěděl Opravdu Michael Jackson sexuálně zneužíval děti? Tato zajímavá fakta o jeho životě jsi možná nevěděl 23. února 2019 13:05

Měl by mapovat jeho pedofilní minulost, a to prý až drastickým způsobem. Oběti v něm popisují sexuální zneužívání a také to, jak se do dnešního dne s traumatem vyrovnávají.

Vše nasvědčuje tomu, že jméno legendárního Michaela Jacksona bude odvysíláním dokumentu pro veřejnost pošpiněno natolik, že se s ním už dál nebude chtít nikdo spojovat. Nasvědčuje tomu i aktuální novinka, která hovoří o tom, že britské BBC přestalo hrát jeho skladby.

V oficiálním prohlášení BBC tvrdí, že zohledňuje přehrávání hudby od jednotlivých interpretů podle individuálních zásluh a rozhodnutí, co budou hrát, souvisí s publikem i kontextem samotných skladeb.

Zpět
Sdílet
Diskuse