Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 13:46
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Johnny Depp obviňuje ze ztráty role Jacka Sparrowa exmanželku Amber Heard. Žaluje ji o 50 milionů dolarů

Johnny Depp obviňuje ze ztráty role Jacka Sparrowa exmanželku Amber Heard. Žaluje ji o 50 milionů dolarů
Zdroj: Photo by Joel Ryan/Invision/AP/TASR
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zda dá soud kontroverznímu herci za pravdu, se teprve uvidí.

Rozvedené páry se k sobě mnohokrát chovají opravdu drze a hollywoodské duo Johnny Depp a Amber Heard je toho smutným důkazem. Slavný Depp aktuálně svou bývalou manželku Amber Heard zažaloval za pomluvu, a proto od ní žádá 50 milionů dolarů.

„Tato pošetilý krok je pouze jednou z posledních opakovaných snah Johnnyho Deppa umlčet Amber Heard,“ řekl jménem herečky její advokát Eric M. George.

V odůvodnění žaloby poukazuje na loňský prosincový článek od The Washington Post, kde Heard svého exmanžela nepřímo (nezmínila jeho jméno) obvinila z domácího násilí. Kvůli tomu měla podle herce utrpět jeho pověst, což ho mělo následně připravit o roli v nových Pirátech z Karibiku.

Johnny Depp mal o rolu kapitána Jacka Sparrowa prísť kvôli ex-manželke. Tú teraz žaluje o 50 miliónov $
Johnny Depp mal o rolu kapitána Jacka Sparrowa prísť kvôli ex-manželke. Tú teraz žaluje o 50 miliónov $ Zdroj: Photo by John Shearer/Invision/AP/TASR

Johnny Depp tvrdí, že si údajné napadení bývalá partnerka vymyslela, aby pomohla své kariéře. S obviněními vůči Deppovi týkajícími se domácího násilí poprvé přišla v roce 2016, kdy pár oznámil, že se bude rozvádět.

Obvinění z domácího násilí ale byla vzájemná. Depp například tvrdil, že po něm Heard jednoho dne hodila láhev vodky a zranila mu ruku, kvůli čemuž musel jít na operaci.

Teď musí o jejich vzájemných sporech rozhodnout soud. Nešlo by ale o první obvinění vůči Deppovi, kdy měl herec vůči druhé straně použít fyzické násilí. V roce 2017 měl údajně dvojicí ran do žeber napadnout člena štábu Gregga Brookse.

Domů
Sdílet
Diskuse