Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 17:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tisíce lidí vyhazují vansky do vzduchu v nové bizarní internetové výzvě. Přistanou na podrážce i tvoje?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vans Challenge už sledují miliony lidí.

Možná tě nikdy nenapadlo vyhazovat své boty od značky Vans do vzduchu a očekávat, jak dopadnou. Uživatel Twitteru @Ibelievthehype však svým příspěvkem z 2. března spustil nové bizarní šílenství, které zatím familiárně nazýváme Vans Challenge.

V praxi jde jen o to, že vezmeš své vansky, vyhodíš je do vzduchu a sleduješ, jak dopadnou na zem. Původní příspěvek pomocí několika videí poukazuje na to, že boty od Vans za žádných okolností nedopadnou podrážkou směřující nahoru.

Jelikož se dnešní mladí lidé nechají pobláznit prakticky čímkoliv, tisíce z nich začaly přidávat vlastní pokusy. Někteří házeli jeden pár, jiní se nebáli a do rukou si nabrali i pět či šest párů tenisek a pak už jen čekali, jak pokus dopadne.

V drtivé většině případů se pravidlo potvrdilo a tenisky dopadly podrážkou na podlahu, ale objevilo se několik rebelů, kteří konstatovali, že zřejmě mají doma fejky.







Domů
Sdílet
Diskuse