Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 16:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fotbalista v Turecku dořezal protihráče žiletkou. Propašoval ji na hřiště a začal útočit

SPORT TURECKO
Uložit Uložené

V nižší turecké lize se odehrál neuvěřitelný případ.

V zápase třetí nejvyšší turecké fotbalové soutěže se odehrál zvláštní incident. Utkali se v něm Amedspor a Sakaryaspor, přičemž hráč Mansur Çalar na hřiště ze šatny propašoval žiletku. Nezůstalo to však jen u toho.

Když zápas začal, Mansur se čas od času nenápadně přibližoval ke svým protihráčům a více z nich žiletkou pořezal. Z nepochopitelných důvodů si rozhodčí takového chování nevšiml, a tak hráč ani nebyl pořádně potrestán.

Naštěstí, televizní záznam hráče usvědčil a výmluvné byly hlavně fotografie ze šatny protihráčů, které Mansur napadl. Když je nenápadně řízl žiletkou, na trávníku si útoků skoro nevšimli, protože byly nenápadné, ale po zápase zveřejnili záběry dořezaného obličeje, ruky i krku.

Zatím není známo, jak bude Mansur potrestán, ale takové jednání přesahuje hranice fotbalu a mělo by na něj být nahlíženo podle platných zákonů.

Domů
Sdílet
Diskuse