Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 17:44
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Opilý muž s boxerskou rukavicí kopal v Brně do zastávky. Následně předstíral, že je hluchoněmý

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Brno – město neomezených možností.

Brněnští strážníci zažili další bizarní neděli. V podvečer jim kdosi zavolal a upozornil je na agresivního muže, který měl na Malinovském náměstí kopat do zastávky. Dále dodal, že agresor je zjevně opilý, v jedné ruce třímá lahev vaječného koňaku a na druhé má boxerskou rukavici.

Než se sedmačtyřicetiletý výtržník stačil pořádně rozcvičit, už si pro něj přijela policejní hlídka.

Policistům se k opilosti přiznal, ale dále spolupracovat odmítl. Strážníky častoval sérií nadávek a upozornil je, že pokud jej odvedou, půjde do kostela a prokleje je. A zřejmě bude svým slovům muset dostát, neboť jej muži zákona nechali raději převést na záchytku. Ještě předtím jim sice předložil doklady, ale na další dotazy už nereagoval a předstíral, že je hluchoněmý

 

Opilý muž s boxerskou rukavicí kopal v Brně do zastávky. Následně předstíral, že je hluchoněmý
Zdroj: Commons.wikimedia.org / CC0

Když ani to nevyšlo, začal hovořit cizím jazykem, zapomínaje, že ještě před chvílí nadával plynnou češtinou. Nakonec byl odvezen do Psychiatrické nemocnice a v současnosti je prošetřován kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití, ze znevážení postavení úřední osoby a v neposlední řadě z porušení městské protialkoholní vyhlášky.

Domů
Sdílet
Diskuse