Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2019 1:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slon nechtěně zabil svého chovatele, který ho bil holí, aby si lehl. Muž mezitím uklouzl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na internetu se po zhlédnutí videa vytvořily dva tábory.

V Indii se odehrál incident, který skončil smrtí 40letého Aruna Panikkara. Ten se na jihu této asijské země staral o obrovské zvíře a potřeboval, aby si slon lehl, protože mu chtěl umýt záda. Když zvíře váhalo a zůstávalo stát, chovatel ho několikrát bouchl holí, což slon po chvíli pochopil a příkaz splnil.

Chovatel však na mokré podlaze uklouzl a nešťastně spadl přímo na místo, kam si těžké zvíře mezitím chtělo lehnout. Muž zůstal ležet na zemi jen pár vteřin a naráz musel čelit masivnímu tělu nicnetušícího slona, který chovatele zabil. Předběžné zprávy říkají, že slon prý chovatele usmrtil prakticky okamžitě, protože mu rozdrtil lebku.

Nepomohl mu ani rychlý příchod kolegy, který se slona snažil přinutit postavit zpět na nohy. Na internetu se po zveřejnění videa z incidentu strhla velká diskuse, protože část lidí vyjadřovala muži soustrast a litovala ho, zatímco druhá skupina mu smrt otevřeně přála za to, jak se k zvířeti choval.

Domů
Sdílet
Diskuse