Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. března 2019 19:55
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Kylie Jenner je oficiálně nejmladší dolarovou miliardářkou světa

ZAJÍMAVOSTI FORBES
Uložit Uložené

Mladé krásce se mimořádně daří.

Je to oficiální. Jednadvacetiletá Kylie Jenner je nejmladší dolarovou miliardářkou světa všech dob. Trumfla tak i zakladatele Facebooku Marka Zuckerberga, který se stal miliardářem „až“ v 23 letech.

Vyplývá to z žebříčku nejbohatších lidí, který každoročně sestavuje magazín Forbes. Ptáš se, co stojí za bohatstvím nejmladší Kardashianky? Nuže, nejvíce peněz jí plyne z vlastní kosmetické značky Kylie Cosmetics.

Kromě toho je influencerka. Na Instagramu má neuvěřitelných 128 milionů followerů. Spolupracuje také s mnoha značkami jako například adidas.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Ještě v červenci minulého roku byl majetek Kylie Jenner odhadovaný na 900 milionů dolarů. Už tehdy na její adresu zaznělo mnoho nepříjemných komentářů, protože množství lidí si myslí, že Kylie za svůj úspěch vděčí zejména své vlivné rodině. Už odmalička se totiž objevovala ve známé rodinné reality show Keeping Up With the Kardashians.

Doporučeno
Vondroušová, Calin i Formanová. Forbes představil výběr 30 pod 30, podívej se na celý seznam Vondroušová, Calin i Formanová. Forbes představil výběr 30 pod 30, podívej se na celý seznam 31. ledna 2024 11:00

Kylie uznává, že se díky show dostala do širšího povědomí. V nedávném rozhovoru pro magazín Paper se však vyjádřila, že ji rodiče v 15 letech odstřihli od peněz a od té doby si vydělává sama. Je to tak odpověď na všechny nepřející komentáře na její osobu.

Kylie tedy konečně překročila hranici 1 miliardy amerických dolarů. Zůstává však skromná. Na otázku Forbesu, jak se cítí po dosažení takového významného milníku v životě, odpověděla, že to vůbec neočekávala, protože neumí předpovědět budoucnost. Z úspěchu se ale upřímně raduje. A my jí blahopřejeme.

Domů
Sdílet
Diskuse