Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 10:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar ošklivě vynadal rozhodčím. Chystal se oslavovat s PSG, ale položila ho penalta

SPORT
Uložit Uložené

Fotbalista byl vývojem zápasu pořádně zaskočený.

Neymar včera zažíval těžké chvíle. PSG se v odvetě osmifinále Ligy mistrů setkalo s Manchesterem United, přičemž z Anglie si přivezlo slušný výsledek 0:2. Dva góly na soupeřově hřišti vypadaly nadějně na to, aby Angličané vypadli a PSG se znovu pokusilo dobýt vytouženou trofej.

Přesto svůj náskok ztratilo a v nastaveném čase po ruce Kimpebeho ve vlastním pokutovém území proměnil Marcus Rashford penaltu, díky které postoupil právě Manchester United.

Situace se odehrála v 94. minutě, takže zraněný Neymar už postával na trávníku u střídačky, protože se chystal slavit se svými spoluhráči. I když nemohl do souboje zasáhnout, své kolegy podporoval, jak mohl, ale nakonec ho zařízl rozhodčí. Udělení penalty považuje množství fanoušků za sporné, a pokud jsi chtěl vědět, co si o celém rozhodnutí myslí samotný Neymar, svůj názor zveřejnil rovnou na Instagramu.

Penaltové rozhodnutí označil za ostudu, podle brazilské hvězdy nepostačují ani čtyři rozhodčí na to, aby mohl být zápas spravedlivý. Dívají se na zpomalené záběry, ale přitom vůbec nerozumí fotbalistovi. Neymar rozzlobeně prohlašoval, že taková penalta vůbec nemohla být odpískána, jak si prý měl Kimpembe dát ruce na záda. Výkřik do tmy zakončil slovy: „Je*at vás!“





Domů
Sdílet
Diskuse