Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 14:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Donald Trump nazval šéfa Applu „Tim Apple“. Jako by zapomněl, že se jmenuje Tim Cook

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Americký prezident si se jmény těžkou hlavu nedělá.

Na setkání v Bílém domě se před pár hodinami objevil šéf Applu Tim Cook. Nejde o žádné neznámé jméno, vždyť Tim už dlouhá léta vede zřejmě nejvlivnější technologickou společnost na světě.

Americký prezident Donald Trump si ho pozval, aby spolu prodiskutovali současnou situaci na trhu práce v USA. Spojení technologií, automatizace a vzdělávání zajímá americkou veřejnost, protože v budoucnu budou ohroženy statisíce pracovních míst.

V rámci diskuse se však svět nezaměřil na to, jaké kroky budou podniknuty, aby se situace na trhu práce zlepšila, spíše naopak. Donald Trump opět způsobil trapas, když poté, co Tim Cook dovyprávěl, mu poděkoval se slovy: „Thank you, Tim Apple.“

Jako by v té chvíli zapomněl, že šéf technologické společnosti sedí vedle něj a jmenuje se Tim Cook, přitom před pár desítkami sekund zvládl použít jeho jméno ve správné formě.

Trump se mezitím médiím chlubil, že na americký trh přicházejí mnohé nové společnosti, které budou vytvářet pracovní místa. Prý by měl být Tim vzorem pro podnikatele, neboť Apple vytváří příležitosti po celých Spojených státech amerických.

Domů
Sdílet
Diskuse