Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2019 15:32
Čas čtení 1:14
Adam Novosad

Elona Muska někdo převtělil do svalnatého The Rocka. Dwayne Johnson okamžitě vtipně zareagoval

ZAJÍMAVOSTI ELON MUSK THE ROCK
Uložit Uložené

Herec a vizionář si na Twitteru vyměnili pár milých slov.

Na sociálních sítích se v uplynulých dnech šířila vtipná fotomontáž, z níž se na tebe usmíval Elon Musk. Kdyby ses však nepodíval na obličej člověka z fotky, zřejmě bys měl pocit, že se díváš na kompilaci momentek vymakané postavy Dwayna Johnsona.

The Rock se udržuje v nejlepší formě nejen díky svým filmovým povinnostem, ale také z osobních důvodů. Vždyť kdysi působil jako wrestler a zdravý životní styl společně se svalnatou postavou se s ním táhne dlouhá léta.

Ve fotomontáži však někdo použil obličej Elona Muska a vložil jej do těla The Rocka. Ačkoliv Musk není nejštíhlejší člověk na světě a očividně občas zajde do posilovny, protože se může pochlubit nějakou svalovou hmotou, na Johnsona se samozřejmě nechytá. Když si samotný Musk všiml své nové podobizny, sdílel ji na Twitteru se vzkazem, že je to pravda a trochu posiluje.


Netrvalo dlouho a fotka se dostala přímo k The Rockovi. Ten Muskovi vzkázal, že je pořádné zvíře a ještě i velký fešák, na což miliardář zareagoval, že se bude červenat. Dwayne ho nakonec pozval na steak a tequilu. Zatím nevíme, kdy se oba setkají, ale z takové spolupráce by mohl vzniknout zajímavý projekt.




Domů
Sdílet
Diskuse