Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2019 11:24
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Pronajmi si dvoupatrový byt v Praze, kterému dominují čisté linie. Od centra je vzdálený pár minut

Pronajmi si dvoupatrový byt v Praze, kterému dominují čisté linie. Od centra je vzdálený pár minut
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.svoboda-williams.com/pronajem/byty/detail/31721-brezinova" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.com</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Tento plně zařízený designový byt leží v nejvyšším patře kompletně zrenovovaného secesního domu bez výtahu v žádané lokalitě v Praze 8 Karlíně, v blízkosti stanice metra Křižíkova.

Jedinečný, originálně řešený půdní mezonet po kompletní nové přestavbě a modernizaci z dílny studia Vladan Běhal Design. Nedaleko se nachází řada vyhlášených karlínských kaváren, bister a restaurací. Centrum města je dostupné během pár minut tramvají či metrem, lze využít také nedalekou cyklostezku kolem řeky Vltavy.

Nadčasový interiér tvoří ve spodní úrovni klimatizovaný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním koutem s novými nadstandardními okny, která je možno plně otevřít a propojit tak prostor se zeleným dvorem. Je zde ložnice s vybavenou šatnou, industriálně laděná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem z litého betonu a toaletou a otevřená vstupní chodba s množstvím vestavěných skříní.

Horní patro, do něhož vede mlynářské schodiště, nabízí pracovnu s relaxačním prostorem s netradičními sítěmi, které jsou součástí podlahy, a ložnicovou část.

Čisté jednoduché linie, vysoký standard vybavení a provedení, klavír, nábytek na míru, dostatek úložných prostor, dubové parkety, italská dlažba, betonová stěrka na stěně, vytápěná podlaha v koupelně, bezpečnostní dveře, stmívače, plynový kotel, pračka, sušička, myčka, indukční varná deska a prostorný sklep.

Víc podobných nemovitostí najdeš na Svoboda & Williams.

Adresa: Březinova, Praha 8 - Karlín

Celková plocha: 116 m²

Měsíční nájemné: 36 000 Kč

Zpět
Sdílet
Diskuse