Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2019 1:34
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Kanye West má snad nejošklivější Lamborghini Urus na světě

Kanye West má snad nejošklivější Lamborghini Urus na světě
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="http://www.autoforum.cz/bleskovky/kanye-west-ukazal-sve-nove-auto-vkusne-upravene-asi-prijde-jen-jemu/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autoforum.cz</a>
TECH
Uložit Uložené

Urus za zhruba 350 tisíc dolarů dostal ohavný kabát.

Nelze říci, že by Lamborghini Urus byl nezajímavý či fádní automobil, spíše naopak, díky svým tvarům patří rozhodně k tomu nejkontroverznějšího na scéně. Přání a vkus zákazníků jsou však prioritní, proto se fantazii meze nekladou. Důkazem toho je i Kanye West, který rozšířil svou automobilovou sbírku o právě takový kousek.

To, že Lamborghini patří k jeho oblíbeným značkám, víme, takže to, že se nově raduje z prvního SUV této značky, asi nikoho nepřekvapí. Co však překvapí, je jeho konfigurace, jelikož internetem začaly kolovat fotografie jeho béžového exempláře, a to nejednou s podtitulem „nejošklivější Urus na světě“.

hm
hm Zdroj: www.autoevolution.com

Slavný americký raper si totiž nechal svůj nový přírůstek patřičně vylepšit. Exteriér 650koňového Lamborghini tak pokrývá vskutku netypický béžový či krémový odstín. Samozřejmě, jde o fólii, která navíc disponuje matným efektem, ten je však velkým kontrastem k novému obutí. Aby toho totiž nebylo málo, Urus stojí na chromových discích od Boyd Codding Wheel, které svým plným tvarem připomínají spíše laciné poklice.

Další kontroverzi představuje interiér, který se pro změnu nese ve výrazné modré barvě doplněné o stříbrné doplňky. Díváš se tak na rozhodne nejextravagantnější Urus, jaký byl dosud k vidění.

Domů
Sdílet
Diskuse