Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2019 17:08
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Příběh V zajetí démonů 3 by měl vyměnit strašidelný dům za soudní síň. Kdy se začne natáčet?

Příběh V zajetí démonů 3 by měl vyměnit strašidelný dům za soudní síň. Kdy se začne natáčet?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I když se James Wan do režisérského křesla nevrátí, bude na horor The Conjuring 3 dohlížet aspoň z pozice producenta.

V pořadí třetímu filmu ze série V zajetí démonů jsme se naposledy věnovali ještě koncem minulého roku, kdy režisér prvních dvou snímků James Wan prozradil, že v centru příběhu trojky už neuvidíme strašidelný dům, ale soudní síň. Děj by se měl totiž soustředit na případ muže souzeného za vraždu, který však tvrdí, že byl v době spáchání skutku posedlý démonem.

Ed a Lorraine Warrenovi (Patrick Wilson a Vera Farmiga) by tak měli dokázat, zda má muž pravdu. I když oficiálně potvrzeno to zatím není. S čím ale počítat můžeme, je start natáčení, které podle portálu JoBlo začne už v červnu, a to v Atlantě.

The Conjuring 3
The Conjuring 3 Zdroj: Warner Bros.

The Conjuring 3 režíruje Michael Chaves (The Curse of La Llorona, kraťas The Maiden) a za scénářem stojí David Leslie Johnson-McGoldrick (Aquaman, The Conjuring 2). Wan však bude na projekt stále dohlížet z pozice producenta. No a pokud vše půjde dobře, premiéry snímku bychom se mohli dočkat již někdy v průběhu příštího roku.

Anketa:
Myslíš, že absence Wana v pozici režiséra snímku ublíží?
Ne
Ano
Ne
39 %
461 Hlasů
Ano
61 %
725 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse