Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 11:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pro Dalyba je každý den neděle, na sobě má víc než ty v bance. Sleduj video z New Yorku

HUDBA
Uložit Uložené

Člen HAHA Crew tentokrát spolupracuje se Snubbsem, který je novým objevem labelu FCK THEM.

Člen HAHA Crew vydal loni krátký projekt se třemi skladbami. Zároveň v jednom z našich rozhovorů prozradil, že si troufá i na debutové sólo. Už déle se kromě producentského řemesla věnuje i rapování, což by měl být také jeden z prvků na jeho prvotině. Zatím se tedy nechme překvapit a přejděme k aktuální novince.

Už včera na oficiálním Instagramu Jägermeisteru proběhla premiéra nového Dalybova videoklipu Aha, který vznikal za velkou louží a o jeho tvorbu se postaral talentovaný Patrik Gemeš, resp. AUKAY312. Za kameru se v tomto případě postavil Yaksha a výsledkem je vkusná reprezent záležitost se záběry z New Yorku.

Kromě člena košické crew se na skladbě objevuje i Snubbs, jehož nyní máme možnost často vidět v přítomnosti FCK THEM. Předpokládáme, že se jedná o nový americký talent, který se budou snažit kluci rozvinout podobně jako před lety 6ix9ine. Nechme se však překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse