Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 11:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dara Rolins vrtí zadkem a podléhá emocím v novém videoklipu

HUDBA
Uložit Uložené

Známá zpěvačka se připomíná dalším vizuálem k albu z roku 2017 s názvem ETC.

Dara Rolins patří k nejdéle působícím zpěvačkám v našich končinách a zaslouží si velký obdiv za to, že stále dokáže přizpůsobit svou tvorbu době, případně v rámci popu ještě určovat trendy. V roce 2018 se kromě točení videoklipů ke svému zatím poslednímu projektu ETC ještě věnovala boji s bulvárními médii, která probírala každý její příspěvek na Instagramu.

Známá zpěvačka už však velmi dobře ví, jak na ně, a tak vše pomalu vyšumělo a nyní se může dále naplno věnovat hudbě a užívat si zaslouženou pozornost mimo příspěvky týkajících se vztahů. I v dnešním případě půjde o vizuál k sólu z roku 2017.

Už tradičně je založený na tanečních kreacích v kombinaci s netradičními outfity a ženskou krásou. Samozřejmě, nejvýraznější je již tradičně samotná zpěvačka, která se i v tomto případě předvádí jako za starých časů. Se svým tělem si to však může dovolit a potěší tak nejednoho muže. O tvorbu videoklipu se postaral Adam Pavelka se svým týmem.

Domů
Sdílet
Diskuse