Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2019 0:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj ruší další koncert na evropském turné kvůli technickým komplikacím. Opět obviňuje organizátory

HUDBA
Uložit Uložené

Francouzské Bordeaux mělo během dnešní noci hostit její velkolepou a technicky náročnou show. Před chvílí ale oznámila, že i když je v sále, ona ani Juice WRLD nevystoupí.

Není to tak dávno, co naše končiny žily zrušeným koncertem jedné ze dvou nejslavnějších raperek na světě. Nicki Minaj nemohla na Zimním stadionu Ondreje Nepely vystoupit a jako důvod tehdy uvedla, že pódium nemá dostatek elektrické energie na to, aby mohla show začít. Naopak, slovenští organizátoři v exkluzivním rozhovoru tvrdili, že ve skutečnosti splnili technické požadavky a vystoupení zrušil tým americké raperky.

Následně jsme se ještě doslechli o komplikacích v Budapešti, ale další zastávky na turné už na základě sociálních sítí probíhaly v pořádku. Dnes se však prostřednictvím oficiálních kanálů Nicki Minaj dozvídáme, že bylo zrušeno další vystoupení, tentokrát ve francouzském Bordeaux.

Jak už asi tušíš, důvodem mají být technické komplikace a na vině je prý opět organizátor. Tentokrát však na základě samotného statusu soudíme, že ne ten z eventové agentury, ale spíše třetí strana – budova. Tedy lépe řečeno organizátoři poskytující prostory v The Arkea Arena.

V příspěvku od produkce zastřešující vystoupení se ještě píše i o tom, že Nicki Minaj i Juice WRLD absolvovali zvukovou zkoušku, byli v sále připraveni na vystoupení, vynaložili veškeré úsilí, aby koncert proběhl, ale i přesto se show konat nebude. Podobně jako na Slovensku, i zde platí, že všem návštěvníkům budou vráceny peníze za lístky.

Tento příspěvek zveřejnila Gerard Drouot Productions a píše se v něm, že The Arkea Arena of Bordeaux odmítla kvůli technickým důvodům dovolit Nicki a Juice WRLDovi vystoupit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Podobně jako u zrušeného slovenském koncertu, i zde Nicki Minaj nejprve uvádí důvod zrušení koncertu a přidává, že jde osobně za svými fanoušky mimo prostor vyhrazený pro umělce.

Nicki Minaj dodává, že opravdu chtěla vystoupit a doufá, že ještě bude mít možnost se někdy do Bordeaux vrátit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#Update. Love you, #Bordeaux. We rlly wanted to perform tonight. Hope to be back soon.

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Domů
Sdílet
Diskuse