Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2019 18:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vegani útočí na Arianu Grande. Sama se mezi ně řadí, ale její vlastní nápoj ve Starbucks obsahuje mléko i vejce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ariana Grande spolupracuje se známou sítí kaváren, má vlastní nápoj, který však obsahuje vejce a mléko přesto, že se sama prohlašuje za veganku.

Zpěvačka Ariana Grande to sice neměla v posledních letech v rámci své kariéry lehké, ale strastiplná cesta ji dostala až na úplný vrchol a dnes sbírá jeden rekord za druhým. Aktuálně je nejúspěšnější ženskou interpretkou na světě a vše nasvědčuje tomu, že neexistuje nikdo, kdo by ji dokázal překonat.

Nyní je však obětí další nešťastné záležitosti, i když jde o výrazně méně vážnou situaci než byly ty předešlé. Ještě v květnu minulého roku totiž v rozhovoru pro portál Mirror vyprávěla o tom, že se stala vegetariánkou a zvířata má radši než lidí. Tvrdila, že si tímto způsobem stravování prodlužuje život a cítí se šťastnější.

Vegáni útočia na Arianu Grande. Sama sa medzi nich radí, jej spolupráca so Starbucks však podporuje živočíšne produkty
Vegáni útočia na Arianu Grande. Sama sa medzi nich radí, jej spolupráca so Starbucks však podporuje živočíšne produkty Zdroj: instagram.com/arianagrande

Tato slova si její fanoušci velmi dobře zapamatovali a předhazují jí je na oči v těchto dnech, kdy se do amerických poboček sítě kaváren Starbucks dostává nový nápoj vytvořený právě ve spolupráci s Arianou.

Ten dostává název Cloud Macchiato a objednat si ho můžeš ve dvou verzích, karamelové a skořicové. Fanoušci vycházeli z toho, že pokud jde o spolupráci, určitě musí být připravena tak, aby si ji mohla vychutnat i samotná autorka. Když se však na sociálních sítích ptali oficiálního profilu Starbucks, dozvěděli se, že opak je pravdou.

Macchiato obsahuje vejce i mléko a není možné si jej objednat ve výhradně rostlinné verzi. Vegani se Instagramu a Twitteru bouří, Ariana však zatím nikomu na agresivní ani žádné jiné komentáře v této souvislosti neodpověděla.

Domů
Sdílet
Diskuse