Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2019 15:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V loterii vyhrál 273 milionů dolarů, ale bývalá manželka ho i tak nechce zpátky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani obrovská výhra mu rozpadlý vztah neslepila.

Američan Mike Weirsky neměl v posledních letech stálé zaměstnání. Občas si přivydělával různými způsoby, ale většinu času strávil doma, protože si nemohl najít práci. I to byl jeden z hlavních důvodů, proč se s ním bývalá manželka Eileen Murray v říjnu minulého roku rozvedla.

Strávili spolu 15 let, ale manželství očividně nefungovalo tak, jak si Eileen představovala. Svého manžela musela dokonce během celého svazku finančně podporovat a v rámci rozvodu od ní dostal větší částku peněz, takže si na finanční potíže stěžovat nemohl.

Štěstí se však neusmálo na Eileen, která celý život pracovala, ale právě na Mikea. Jen před pár dny zjistil, že se díky losu stal výhercem jackpotu v loterii. Výška výhry? Mike vyhrál 273 milionů dolarů, přičemž si zřejmě domů odnese 162,5 milionu dolarů, protože si vybere vyplacení výhry najednou. Kdyby si nechal splátky výhry rozdělit na následující desetiletí, inkasoval by celou částku.

Média se hned spojila s Eileen a vyptávala se jí, jaké má pocity poté, co se se svým manželem nedávno rozvedla a on nyní vyhrál obrovský majetek. Jen konstatovala, že si může peníze nechat, protože její lásku a přízeň mu náhlá výhra nevrátí. Mike tedy může zapomenout na to, že se díky loterii bude moci vrátit ke bývalé manželce. Vzkázala mu jen tolik, ať s penězi udělá správnou věc a pomůže své rodině.. 

Mike momentálně plánuje nákup Fordu Raptor a těší se na život, kdy bude moci ráno vstát a jen tak odjet na výlet, aniž by se musel dívat na stav účtu. Kdyby však nebylo dobrého člověka z čerpací stanice, žádnou loterii by nevyhrál.

Svůj los si totiž zapomněl na benzínce, kde ho našel náhodný kolemjdoucí a odevzdal ho zaměstnancům, díky čemuž si ho Mike později vyzvedl. Už vyzval kolemjdoucího, aby se přihlásil, protože se mu plánuje finančně odvděčit.

Domů
Sdílet
Diskuse