Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 1:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C je zpátky. Dokud není Apple Pay, platí zlatou kartou

HUDBA
Uložit Uložené

Pil Cho fanoušci se po roční pauze dočkali prvního leaku, který je předzvěstí avizovaného třetího sóla.

Pil C si dal v roce 2018 tvůrčí pauzu a jak už sám prozradil na Ektorově skladbě, zbytek jeho kolegů to má brát jako laskavost. V nejbližších měsících má však v plánu strhnout o něco více pozornosti na svou tvorbu, protože oznámil třetí sólové album, na kterém aktuálně intenzivně pracuje. 

V krátkém rozhovoru s Krištofem v rámci pražského křtu Marka prozradil, že menší část už má hotovou, ale my předpokládáme, že se bude orientovat spíše na druhou polovinu, resp. spíše závěr aktuálního roku.

Nyní se fanoušci dočkali i prvních záběrů ze studia. Tedy minimálně ti, kteří nesledují příběhy. Zároveň jde o sice krátkou, ale výmluvnou ukázku nové skladby. Ta sice ještě není ve finální verzi a chybí jí mnoho úprav, avšak alespoň můžeme odhadovat, jakým směrem se bude Pil C na novém albu ubírat. Na rozdíl od V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac tedy očekáváme, že bude drzejší, přísnější a zároveň stejně otevřený.

Sleduj první kratší leak ze studia Romana Zámožného, kde bude celý projekt vznikat. Do komentářů nám nezapomeň napsat, jak se ti zatím Pil Cho výkon po pauze zamlouvá.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

ked prvykrat pocuvas, co si nahral este surove, bez adlibs, bez efektov, bez nicoho zacina sa pomaly ladit forma na album, masina sa rozbieha ⚙ C je spat, tesis sa?

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Domů
Sdílet
Diskuse