Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 11:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na zrušeném koncertu Nicki Minaj fanoušci bučeli a skandovali jméno Cardi B

HUDBA
Uložit Uložené

Nicki Blamáž, resp. Nicki Sabotáž po sobě v Evropě zanechává spoušť, zkomplikované i zrušené koncerty a fanouškům má co vysvětlovat.

Nicki Minaj vydala v minulém roce úspěšné album Queen, se kterým se dokázala v žebříčcích Billboardu předbíhat s těmi nejlepšími. I přesto však podle slovenských organizátorů nebyl o její turné za velkou louží velký zájem, a tak ho uspořádala v Evropě, včetně zastávky na Slovensku.

Pro domácí rapové fanoušky to byla nejprve velmi potěšující informace, jelikož tak hvězdného interpreta jsme v našich končinách dlouho neměli. Dnes již víme, že její vystoupení na Zimním stadionu Ondřeje Nepely nakonec neproběhlo, přičemž jako oficiální důvod uvedla technické problémy.

Samotní organizátoři slovenského koncertu nám v rozhovoru prozradili, jak to celé ve skutečnosti bylo, přičemž poukázali hlavně na nespokojenost americké raperky s počtem návštěvníků, kterých mělo být kolem 5 tisíc.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA 23. února 2019 19:28

Turné pokračovalo dále a komplikace podle dostupných informací byly nejen v Budapešti, ale i v Berlíně. I když už Slováci pomalu zapomněli, co se vlastně stalo, během posledního víkendu měli možnost připomenout si to díky další zrušené zastávce, tentokrát ve francouzském Bordeaux.

Opět se opakoval totožný scénář jako v Bratislavě. Oficiálně oznámil management Nicki Minaj, že důvodem jsou technické komplikace a na vině je budova, resp. lidé, kteří měli na starosti zajištění pódií po technické stránce.

Podobně jako na Slovensku, i zde se jen pár hodin nato dozvídáme nové skutečnosti, konkrétně od jednoho ze zaměstnanců koncertní haly, který nabral odvahu a prozradil, co se během stavby pódia dělo.

Doporučeno
Zaměstnanec koncertní haly tvrdí, že Nicki Minaj lže. Odmítla hrát před 5 000 lidmi, od šesté večer věděli, že nevystoupí Zaměstnanec koncertní haly tvrdí, že Nicki Minaj lže. Odmítla hrát před 5 000 lidmi, od šesté večer věděli, že nevystoupí 10. března 2019 3:27

Ve skutečnosti už o šesté večer organizátoři i management věděli, že se vystoupení konat nebude a slovenské fanoušky už překvapeni, že Nicki nebyla ochotna ukázat svou show před 5 000 fanoušky ani v Bordeaux. My jsme už zástupce Gérard Drouot Productions oslovili, ale dostali jsme jen velmi univerzální odpověď, kde tvrdili, že se situace intenzivně prošetřuje, a tak se k ní zatím nebudou vyjadřovat.

Postupně se na veřejnost dostávají i záznamy (ex)fanoušků ze sálu The Arkeia Arena of Bordeaux, kde můžeme vidět, jak návštěvníci interpretkou po oznámení, že koncert nebude, pohrdají. Bučeli na ni, vykřikovali a po čase si uvědomili, že nejlepší bude začít sborově skandovat jméno její konkurentky a do velké míry soupeřky Cardi B.

Zároveň dodávají, že se jim podařilo vrátit peníze již více než polovině poškozeným na Slovensku a ještě zvažují, zda se s organizátory v Bordeaux budou kvůli totožnému scénáři nějak spojovat.

Krátky záznam, kde lze vidět, jak bývalí fanoušci křičí a bučí na Nicki Minaj. Následně ještě skandují jméno Cardi B.

Anketa:
Máš radši Cardi B, nebo Nicki Minaj?
#teamcardi
#teamnicki
#teamcardi
92 %
2001 Hlasů
#teamnicki
8 %
167 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse