Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 19:44
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Studio Fox a manažer Queen uvažují nad pokračováním Bohemian Rhapsody. O čem by mohla být dvojka?

Studio Fox a manažer Queen uvažují nad pokračováním Bohemian Rhapsody. O čem by mohla být dvojka?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Považuješ případné pokračování za zbytečné?

Pokud sis otevřel následující článek, určitě víš, že oscarový hit Bohemian Rhapsody skončil koncertem Live Aid, který se odehrával v roce 1985. Tím si ale filmaři potenciálně nechali 6leté místo na pokračování, protože Freddie Mercury zemřel až v roce 1991. Navíc by si jednoduchým způsobem mohli prostřednictvím flashbacků pomoci i návratem do minulosti.

Tato možnost je však stále ve hvězdách. Rami Malek se pro druhou část Bohemian Rhapsody neupsal a sequel nepotvrdilo ani samotné studio. Přesto se ozývají hlasy, které tvrdí, že Bohemian Rhapsody 2 není vůbec vyloučeno.

Okolie kapely Queen uvažuje nad pokračovaním Bohemian Rhapsody. O čom by mohla byť dvojka?
Okolie kapely Queen uvažuje nad pokračovaním Bohemian Rhapsody. O čom by mohla byť dvojka? Zdroj: 20th Century Fox

Portál Page Six citoval spolupracovníka kapely Queen tvrdícího, že o pokračování se v současnosti diskutuje. „Jsem si jistý, že plánuje sequel, který začíná po LiveAid,“ řekl Ruli Dolezal o manažerovi kapely Jimim Beachovi. Následně dodal, že pokračování Bohemian Rhapsody je v rámci rodiny Queen v současnosti velmi diskutované.

Rudi Dolezal pro Queen režíroval několik videoklipů a během Freddieho života se stal jeho blízkým přítelem. Dolezalova tvrzení mají tedy dozajista určitou váhu. Pokračování Bohemian Rhapsody v interview z minulého roku navíc nevyloučil ani legendární kytarista Brian May.

Anketa:
Jste pro Bohemian Rhapsody 2?
Ano
Ne
Ano
73 %
898 Hlasů
Ne
27 %
325 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse