Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2019 1:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conora McGregora zatkli v Miami

SPORT
Uložit Uložené

Hvězda UFC opět skončila v rukou policie.

Hvězda UFC Conor McGregor se opět zapletla se zákonem. Kontroverzní Ir doplatil na své excentrické chování, když ho před pár hodinami zatkli v Miami. Bojovník byl zatčen krátce před šestou hodinou večer za čin, který spáchal brzy ráno.

Když kolem 5:20 ráno vycházel ze známého hotelu Fontainebleau Miami Beach, všiml si ho kolemjdoucí Angličan Ahmed Abdirzak. Vytáhl mobilní telefon a chtěl si bojovníka vyfotit, jenže ten muže spatřil, udeřil do telefonu, který spadl na zem, a pak zařízení podupal. Rozdupaný telefon si vzal a odešel s ním pryč.

Angličan proto nenechal incident bez povšimnutí a zajel na policii. Policisté situaci prošetřili a díky záběrům z bezpečnostní kamery zjistili, že McGregor opravdu na chlapíka zaútočil a zničil mu telefon. Momentálně čelí obviněním ze dvou trestných činů a policisté ho zadrželi na kauci ve výši 12 500 dolarů, což pro Ira samozřejmě nejsou žádné závažné peníze.

Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet, protože McGregor prý teprve nedávno ukončil 25 hodin veřejně prospěšných prací za útok na autobus během události UFC, když chtěl napadnout Nurmagomedova.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domů
Sdílet
Diskuse