Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2019 8:30
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Šilhavý David Beckham se třemi zuby a gigantickým zadkem. Ohavnou sochu na počest fotbalisty museli rozbít

Šilhavý David Beckham se třemi zuby a gigantickým zadkem. Ohavnou sochu na počest fotbalisty museli rozbít
Zdroj: YouTube (The Late Late Show with James Corden)
SPORT
Uložit Uložené

Moderátor James Corden si společně s LA Galaxy z Beckhama vystřelili.

Legendární anglický záložník David Beckham se navždy zapsal do srdcí fotbalových fanoušků svými výkony na trávníku, ale stejně tak ho obdivují i různí módní nadšenci díky jeho unikátnímu stylu a vždy upravenému zevnějšku.

Po vydatné kariéře, v níž odehrál zápasy za kluby jako Manchester United, Real Madrid, AC Milán, Los Angeles Galaxy či Paris Saint-Germain se v roce 2013 rozhodl definitivně ukončit profesionální kariéru. Od té doby se soustředí zejména na svou rodinu, spolupráce s módními značkami, modeling nebo množství jiných reklamních povinností.

Také ho však můžeme často vídat na obrazovkách v různých relacích. Teď se dokonce ocitl ve videu známého britského moderátora Jamese Cordena, který se proslavil zejména díky jeho populárnímu formátu Carpool Karaoke. Tentokrát však šlo o prank s falešnou sochou Davida Beckhama.

Po známých ohavných bustách Cristiana Ronalda, Lionela Messiho, Diega Maradony či Mohameda Salaha přichází na řadu číslo 23. Ano, slyšíš správně, ani Davida neminula tato pocta. Naštěstí šlo jen o nevinný žert ze strany jeho bývalého klubu LA Galaxy a britského moderátora.

Před odhalením skutečné sochy s Davidovou podobiznou, která má stát na jeho počest před stadionem kalifornského fotbalového klubu, postavili před bývalého anglického reprezentanta jeho nepovedenou verzi s mohutnou bradou, gigantickým zadkem, třemi křivolakými zuby a šilhavýma očima.

David byl v šoku a nevěděl, co si o tom celém má myslet. Přestože se snažil být slušný, znepokojení neskrýval. Později však přikázal, aby celý štáb a kamery odešly a s hněvem v očích vysvětloval kompetentním osobám, že je socha ošklivá a že si nechce ani představit, jak budou reagovat jeho děti, když ji uvidí.

Když to už vypadalo tak, že David ztratil všechny nervy a má v plánu odejít, k soše přišel vysokozdvižný vozík a rozbil ji. Následně do místnosti vešel James a David pochopil, že šlo celou dobu jen o žert.

Domů
Sdílet
Diskuse