Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2019 11:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Všichni by chtěli mít to, co Milion+. Například tento klip za 1 200 korun

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Při natáčení klipu Oběžná dráha stihli členové Milion+ vytvořit ještě další dva.

Kluci z Milion+ mají za sebou velmi produktivní rok 2018, v jehož rámci vydali hned několik sólových i týmových hudebních počinů. Vše nasvědčuje tomu, že v nastoleném trendu budou pokračovat i v tomto roce, přičemž už nyní víme o pár projektech, na které se můžeme těšit.

Zároveň chystají KML turné a také velký křest alb Grál a Tvoje máma ví, co je námrd. Ještě předtím jsme se dočkali nového videoklipu, který je spíše jednoduchou reprezent záležitostí na věc Chtěly By To Mít. Jak se dozvídáme hned v úvodu, tato záležitost vznikla během natáčení klipu Oběžná dráha a náklady nepřesáhly 1200 korun.

Do pozornosti ještě dáváme předprodej na obrovský křest alba KML v pražském Sasazu, který se bude konat 10. května. Milion+ se představí v plné síle a ve stejném složení následně ještě oběhne celou Českou republiku.

Domů
Sdílet
Diskuse