Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2019 16:26
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Aštar Šeran je můj nejlepší přítel, lidé jsou zotročení, říká zakladatel Vesmírných lidí

Aštar Šeran je můj nejlepší přítel, lidé jsou zotročení, říká zakladatel Vesmírných lidí
REFRESHER
Uložit Uložené

Ivo Aštar Benda nám prozradil detaily o Vesmírných přátelích a svém životě mezi nimi.

Na přelomu tisíciletí zaplavily schránky občanů České republiky křiklavě barevné letáky informující o existenci Vesmírných lidí. Komu nepřišel letáček poštou, dostal jej do mailové schránky. Na svědomí to měla podivná sekta vedená Ivem Aštarem Bendou. O něm a jeho následovnících ve žlutých pláštěnkách slyšel téměř každý Čech.

Ivo Benda své následovníky přesvědčoval, že nejsme ve vesmíru sami a všude kolem žijí mnohokrát vyspělejší civilizace. On sám měl komunikovat s Aštarem Šeranem, velitelem Velké vesmírné flotily, a to skrze čtvrtou srdeční čakru.

Po nepovedené předpovědi konce Země v roce 2002 se stáhl z veřejného prostoru a už se jen sem tam objevil v bizarních pořadech na YouTube. Jeho internetové stránky ale dodnes fungují a jsou pravidelně aktualizovány. Loni se jej pokusila vypátrat redaktorka iDNES, která zjistila, že pobývá na Slovensku, kde oděn do žluté bundy krmí ptáky. Setkat se jí s ním ale nepodařilo.

My jsme Iva Bendu vypátrali a udělali s ním zásadní rozhovor. Prozradil nám více o svém vztahu k Vesmírným lidem, o temných silách, o svých setkáních s Aštarem Šeranem, ale i o svém mládí a evakuaci z planety Země, která jednou stejně přijde.

Čtěte na vlastní nebezpečí
Vyzpovídali jsme zakladatele Vesmírných lidí. Aštar Šeran je můj nelepší přítel, lidé jsou zotročení, říká
Vyzpovídali jsme zakladatele Vesmírných lidí. Aštar Šeran je můj nelepší přítel, lidé jsou zotročení, říká Zdroj: Youtube.com / Cestyksobe

 

Vnímal jste v mládí okovy komunistického režimu? Bavili jste se o tom doma?

V dětství a mládí jsem žil spokojeně. Na rozdíl od některých jsem se přiměřeně podílel na domácích pracích a ve škole jsem se řádně učil. Žádné okovy režimu jsem nevnímal.

Teprve na povinné vojně mi docházelo, že jde o pekelný systém, který má namířené atomové rakety na jiné státy. Uvědomoval jsem si, že jde o odporný režim, stejně odporný jako ten západní, který dělá totéž. Včetně zotročování lidí.

Je tomu tak i nadále. Je třeba řešit tzv. negativní stav, dálkové ovládání lidské mysli z temných světů. Ovládací frekvenční energie sem vysílají z podpovrchových antén na Měsíci na každého člověka individuálně a lidé nevědomě toto přijímají za své a takto myslí a jednají. Často špatně. To vím od vesmírných přátel. 

Od vesmírných přátel jsem se dozvěděl, že jednou z hlavních funkcí planety Země je škola života pro lidi. Většina lidí je tu proto, že nedokázala žít harmonicky jak s jinými lidmi, tak s přírodou a planetou Zemí a jinými planetami, kde kdysi žili. Některé i zcela zničili. Příkladem budiž pás asteroidů po planetě Maldek nebo planety Mars a Venuše. 

Pravým smyslem života je učit se tu žít bez ničení sebe sama, druhých lidí, zvířat, rostlin a životního prostředí. To je ten hlavní úkol pro každého z 8 miliard lidí i dnes, v roce 2019.

Vyzpovídali jsme zakladatele Vesmírných lidí. Aštar Šeran je můj nelepší přítel, lidé jsou zotročení, říká
Vyzpovídali jsme zakladatele Vesmírných lidí. Aštar Šeran je můj nelepší přítel, lidé jsou zotročení, říká Zdroj: vesmirni-lide.cz

Pracoval jste jako inženýr v mladoboleslavské Škodě. Jak na ta léta vzpomínáte?

Jen jsem se tam chtěl něco naučit, ale nechtěl jsem tam pracovat trvale. Platy sice byly trošku vyšší než průměr, ale na koupi bytu  to určitě nebylo. Byty tehdy stály milion korun, ovšem každý rok se jejich cena zvyšovala o 100 000 a více. Snadno jsem tak odhaloval ten pekelný systém, který zotročuje člověka. 

V roce 1992 vyšel český překlad knihy UFO: Kontakty od Michaela Hesemanna. To byla pro mne jedna z mála klíčových knih.

Z této knihy jsem se dozvěděl mnoho důležitých informací, které mi daly odpovědi na otázku, proč je na Zemi s lidmi takto nakládáno. 

Váš život změnil rozhovor s Miloslavou Drskovou, pracovnicí kravína, která vám pověděla o svých setkáních s Vesmírnými lidmi. Proč vás její vyprávění tak zaujalo?

Z té knihy UFO: Kontakty mi již bylo jasných mnoho klíčových věcí. Ne náhodou se ta kniha nemohla prodávat běžně v obchodech. Síly temna se o to postaraly.

Jen mi nebylo jasné, jak se konkrétně komunikuje s Vesmírnými lidmi, neboť to v té knize nebylo. Možná to tam nedali úmyslně.

A tak jsem se dozvěděl od jedné běžné paní z kravína, že každý člověk má v hrudi duchovní srdce. Jde o zářící horký bod o rozměrech několika milimetrů, kde je vakuum. Nachází se kousek před páteří k hrudi. Ve zdrojích jej nazývají i čtvrtá srdeční čakra.

Takže jsem se dozvěděl, že vyciťováním z tohoto místa může každý člověk získat vědomé spojení a spolupráci s vesmírnými přáteli. Spojení s mnohem vyspělejšími civilizacemi, než jsme my na planetě Zemi. Takovými, kteří již dávno umí bohatě, kvalitně, zdravě a šťastně žít. A i když mají vyspělé technologie, nepoužívají je k ničení svého zdraví, svého životního prostředí, své planety, ale jen ke svému užitku.

Ptaah, velitel Vesmírné flotily z Plejád

Vyzpovídali jsme zakladatele Vesmírných lidí. Aštar Šeran je můj nelepší přítel, lidé jsou zotročení, říká
Vyzpovídali jsme zakladatele Vesmírných lidí. Aštar Šeran je můj nelepší přítel, lidé jsou zotročení, říká Zdroj: vesmirni-lide.cz

Proč jste se s nimi rozhodl spojit?

Protože jsem již věděl o problémech lidí a rozhodl jsem se je řešit s pomocí vesmírných přátel.

Jak dlouho vám trvalo, než jste dokázal navázat spojení vy sám?

Bylo to rychlé, vědomé spojení. Proběhlo 7. září 1997.

Jak k takovému spojení dojde?

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 63858 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak se lze spojit s Vesmírnými lidmi;
  • jak spojení probíhá;
  • jak Vesmírní lidé vypadají;
  • co dělají Vesmírní lidé ve volném čase;
  • proč se Vesmírní lidé v roce 1949 sešli se Stalinem;
  • jak se může člověk bránit proti zlu, které šíří Andělé pekel.
Domů
Sdílet
Diskuse