Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 10:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Marpovým cílem je show pro 100 tisíc lidí a odejít na místo, kde ho nikdo nenajde

HUDBA ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Marpo se vyhýbá nadávkám, rapuje na jeden rým a motivuje všechny lidi ztracené v emocích.

Již před více než dekádou přišel Rytmus s větou „keď som rýmoval na jeden rým, debili boli z toho v pi*i“. Dnes to už sice až taková pravda není, ale Marpo přesto otevírá svou novinku Řeka plejádou nejjednodušších slov se stejnou koncovkou. Později se skladba rozběhne a my tak můžeme sledovat další motivační záležitost, se kterou člen Troublegangu míří do rádií.

Důkazem je i skutečnost, že vynechal nadávky a do generického tématu o všem, o sobě a zároveň o ničem se nesnažil vložit nic inovativního. Jak už bývá zvykem, dočkali jsme se i videoklipu, který prostřihává záběry z čerpací stanice a pódia. Martin Linhart se svým týmem se snažili vložit do vizuální stránky alespoň trochu filmového ducha, ale propojení až tak úplně nevidíme.

Marpo v textu zmiňuje koncert pro 100 tisíc lidí, což zní jako zajímavý milník, a tak budeme zvědaví, kdy si pro sebe rezervuje Strahov. Ty nám do komentářů nezapomeň napsat, jak se ti Marpův nový počin líbí.

Domů
Sdílet
Diskuse