Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 12:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Brumbál a Grindelwald měli intenzivní sexuální vztah, potvrdila J. K. Rowling

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oba kouzelníci si prý své city do jisté míry opětovali.

Fanoušci magického světa Harryho Pottera vědí již od roku 2007, že Albus Brumbál byl ve skutečnosti homosexuál. Naznačovalo to několik indicií v samotných knihách, ale otázka homosexuality dlouholetého ředitele Bradavic se znovu začala ve velkém rozebírat loni, kdy do kin přišel film Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny.

Ačkoli v samotném filmu neměli diváci možnost vidět jasné vyjasnění situace mezi Brumbálem a Grindelwaldem, samotná J. K. Rowling se o vztahu rozpovídala v rámci bonusových scén na Blu-ray verzi filmu. Jak píší Radio Times, fanouškům prozradila, že vztah to nebyl jednostranný.


Grindelwald podle spisovatelky opětoval city Brumbála. Společný vztah měl být neuvěřitelně intenzivní, vášnivý a plný lásky. Rowling se zamýšlela nad tím, že si v žádném vztahu člověk nemůže být jistý tím, co ta druhá osoba cítí, a podobně to vypadalo i mezi těmito dvěma kouzelníky.

Rowling přiznala, že měl vztah čarodějů nepochybně svou sexuální stránku, avšak jí více záleží na emocích. Tyto city jsou podle ní nejvíce fascinující na každém vztahu mezi lidmi, nejen v romantickém, heterosexuálním či homosexuálním. Zaměřila se tak spíše na podstatu mezilidských spojení než na sexuální oblast.

Domů
Sdílet
Diskuse