Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 15:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž přepadl ženu u bankomatu. Když si všiml zůstatku na jejím účtu, všechny peníze radši vrátil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přepadení, které skončilo úsměvným momentem.

V čínském městě Che-jüan se v únoru mělo odehrát loupežné přepadení, které naštěstí neskončilo žádným ublížením na zdraví. Jak píše singapurský portál Mothership, na internetu se objevilo video, na kterém neznámý muž údajně napadl ženu vybírající peníze z bankomatu.

Polekaná žena nevěděla, co se děje, a tak muži předala peníze bez protestování. Zloděj jí měl ukrást přibližně 2 500 čínských jüanů, což je v přepočtu 8 400 korun, ale nestačilo mu to. Měl zájem o více bankovek, tak ženu přinutil, aby mu ukázala zůstatek na účtu.

Když ho spatřil, zastavil se a po chvíli peníze ženě vrátil. Prý si všiml, že jí na účtu už nic nezůstalo, a tak bankovky nechal tak a odkráčel. Na bezpečnostní kameře byl zachycen i jeho nenápadný úšklebek.

Policisté muže zanedlouho zadrželi. Přiznal se, že si chtěl takovou loupeží přilepšit a zaplatit účty, protože mu už nezbývaly žádné peníze.

Domů
Sdílet
Diskuse