Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2019 23:27
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Dcera Michaela Jacksona se měla pokusit o sebevraždu. Fuck you fucking liars, vzkazuje na svém Twitteru

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokusit se o sebevraždu prý měla kvůli dokumentu Leaving Neverland.

Dcera populárního zpěváka Michaela Jacksona, v posledních týdnech znovu podezíraného ze sexuálního zneužívání dětí, Paris Jackson, byla hospitalizována v sobotu poté, co se pokusila o sebevraždu. Informoval o tom bulvární plátek TMZ, který se odkázal na zdroje blízké Jacksonově rodině.

Za pokusem o sebevraždu by měl prý z velké části stát dokument HBO Leaving Neverland. Tento dvoudílní cyklus odhaluje hrůzná sexuální zneužívání, která měl Michael Jackson páchat na Wadeu Robsonovi a Jamesi Safechuckovi. Oba muži vznesli obvinění, která po několika letech mlčení do detailu otevírají, co jim zpěvák měl provádět na ranči Neverland.

Doporučeno
Byl Michael Jackson pedofil? Byl Michael Jackson pedofil? 13. března 2019 17:51

Zdroje měli TMZ potvrdit, že si Jacksonova jediná dcera měla podřezat zápěstí. Následně prý byla převezena do nemocnice. Paris je známá tím, že stojí za svým otcem a obvinění mužů považuje za výmysl. Smrt jejího otce, která rodinu zasáhla v roce 2009, nese velmi těžce, v roce 2013 se už o jednu sebevraždu dokonce pokusila a od té doby bojuje se značnými depresemi.

TMZ po vydání této informace následně vydalo update, ve kterém informuje, že Paris byla propuštěna z nemocnice. Ta na tweet, který bulvár zveřejnil na svém profilu, sama odpověděla: „Nasrat, vy zk*rvení lháři“. Zároveň na svém Instagramu uveřejnila story, kde napsala, že „chilluje jako Bob Dylan“. Je prý pod dohledem odborníků. Novináři ji zastihli zpátky v jejím losangelském bytě. 

Domů
Sdílet
Diskuse