Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2019 17:17
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Johnny Depp měl soudu odevzdat téměř 90 nahrávek, na kterých ho exmanželka Amber Heard fyzicky napadla

Johnny Depp měl soudu odevzdat téměř 90 nahrávek, na kterých ho exmanželka Amber Heard fyzicky napadla
Zdroj: FilmDistrict
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zdá se, že slavný herec si dal se sbíráním důkazů pořádně záležet.

Jak jsme tě informovali už začátkem tohoto měsíce, soudní tahanice bývalých manželů Johnnyho Deppa a krásky Amber Heard stále nemají konce. Herec svou bývalou partnerku nedávno zažaloval o 50 milionů dolarů za pomluvy, přičemž v odůvodnění poukázal na článek od The Washington Post, kde Heard svého exmanžela nepřímo (nezmínila jeho jméno) obvinila z domácího násilí.

Depp ale tvrdí, že si herečka napadení vymyslela, kvůli čemuž následně přišel o roli v nových Pirátech z Karibiku. A aby toho nebylo málo, tak on z domácího násilí obvinil ji. Zdá se však, že svá tvrzení o tom, jak ho Heard opakovaně napadla, nyní dokázal sbírkou záznamů. Depp se totiž nechal slyšet, že soudu předložil až 87 video důkazů, které by měly podpořit jeho verzi.

Slavný herec navíc prozradil, že obvinění ze strany Heard byla kromě výše zmíněných videí přesvědčivě vyvrácena i dvěma různými příslušníky policie a několika svědky neutrální třetí strany. Zda ale dá soud za pravdu nakonec Deppovi, na to si ještě budeme muset počkat. Pro více informací o tomto sporu klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse