Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2019 20:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Přátelé se na televizní obrazovky nikdy nevrátí, řekla tvůrkyně

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Marta Kauffman v novém rozhovoru vyprávěla o svém seriálovém dítěti.

Od roku 2004, kdy byla odvysílána poslední epizoda seriálu Přátelé, jsme o znovuzrození milované show spekulovali vícekrát. Naposledy tyto vody rozvířila samotná Jennifer Aniston, když se objevila v talkshow Jamese Cordena.

Vyprávěla divákům o tom, že ona by se klidně na novou sérii či revival nechala přemluvit, stejně jako Monica s Phoebe, jenže chlapi už o pokračování nemají zájem. V show tehdy navrhla, že by mohli natočit jen ženskou verzi o osudech tří hlavních hrdinek.

Za seriálem stálo od vzniku několik talentovaných tvůrců, jednou z těch hlavních byla Marta Kauffman. Producentka nedávno poskytla rozhovor magazínu Rolling Stone, ve kterém se rozpovídala o průběhu své kariéry, ale také o tom, proč podle ní už nikdy nemohou Přátele obnovit. Je pochopitelné, že se jí fanoušci neustále ptají, jestli by nemohli s herci vymyslet nové epizody.

Kaufmann lidem vysvětlila, že seriál fungoval tak dobře právě proto, že zachycoval část života, kdy jsou tví přátelé tvou rodinou. Dnes by spolu už tyto postavy nefungovaly, protože by si logicky našly životní partnery či měly potomky. Srdce seriálu je podle Kauffman už dávno pryč.


Bojí se i toho, že by byli lidé z nových částí zklamaní. Přátelům se momentálně daří výborně, všechny části si můžeš vychutnat na Netflixu, a tak by byla jakákoliv nová epizoda ztrátou času.

Fanoušci seriálu jsou nepochybně rozděleni na několik skupin, neboť část z nich by si nové epizody vychutnala, zatímco druhá skupina sdílí názor producentky Kaufmann. Prý není důvod k zbytečnému zničení takového perfektního konce, jaký Přátelé doručili.

Domů
Sdílet
Diskuse