Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2019 14:09
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

PewDiePie už nemá nejvíc odběratelů na YouTube

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Král je mrtvý, ať žije král.

Upozornění: V době publikování článku měl kanál T-Series o 30 tisíc sledovatelů více než PewDiePie. Počty se ale každou chvíli mění.

Slavný youtuber PewDiePie alias Švéd Felix Kjellberg, jehož jméno se aktuálně bohužel spojuje s teroristickým útokem, už nemá nejvíc odběratelů na YouTube. Tento lukrativní post si dokázal udržovat 6 let.

Přestože byl jeho pád na pozici číslo dvě předpovězen už na loňský říjen, na trůnu se dlouhodobě udržoval díky extrémní snaze svých nejvěrnějších fanoušků.

Jeho místo zaujal indický kanál s názvem T-Series, v jehož obsahu najdeš množství videí s hudbou a seriálovou produkcí. Ten má aktuálně o téměř 30 tisíc odběratelů více než PewDiePie.

V současné době mají oba YouTube kanály přes 90 milionů odběratelů. Podle portálu SocialBlade by ale kanál T-Series v průběhu příštího června mohl překročit magickou hranici 100 milionů odběratelů.

Na YouTube můžeš sledovat souboj v přímém přenosu

Domů
Sdílet
Diskuse