Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2019 17:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V živém vysílání někdo se zbraní přepadl známého hostitele podcastu. Chtěl od něj všechny peníze

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policie potvrdila, že zasahovala při pokusu o přepadení.

Jméno Adam Grandmaison ti možná moc neříká. Přesto patří díky svému podcastu No Jumper mezi prominentní osobnosti ve světě hip-hopu, protože si do studia zve rapery a svou troškou přispěl k začátkem kariér jmen jako Lil Yachty či XXXTentacion.

Na internetu vystupuje pod přezdívkou Adam22. Jak píše VICE, před pár hodinami zažil jednu z nejhorších situací svého života, když mu do studia během nahrávání vtrhl neznámý chlapík se zbraní a pokusil se ho přepadnout.


Lidé na Twitteru nejprve konstatovali, že určitě nejde o skutečné přepadení, ale jen o marketingový způsob, jak vyvolat skandál a dostat se do médií, jenže zanedlouho se na Twitteru objevila fotografie zasahujících policistů. Keemstar ze známého kanálu Drama Alert zase sdílel video, na kterém údajný zloděj leží na podlaze.


Na streamu se přitom neobjevila tvář zloděje, jen část těla a zejména ruka se zbraní. Adam22 zareagoval na kritickou situaci zvláštně, když se nejprve lekl a pak se snažil zbraň odsunout pryč. Mezitím se uchechtl a zřejmě nevěděl, co má dělat. Chlapík křičel, že chce všechny peníze, které měl šéf podcastu u sebe.

Za kamerou už zloděje někdo zpacifikoval a přivolaní policisté médiím později potvrdili, že opravdu zasahovali ve studiu v Los Angeles kvůli loupeži. Vyvrátili tak pochybnosti o narafičené marketingové strategii.


Domů
Sdílet
Diskuse