Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2019 10:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish je královna, která si zaslouží korunu. Debutové album avizuje klipem od Takashiho, který pracoval i s Kanyem Westem

HUDBA
Uložit Uložené

Pravděpodobně nejtrendovější zpěvačka současnosti se chystá ovládnout žebříčky svým prvním plnohodnotným albem.

 

Billie Eilish má sice jen sedmnáct let, ale už před časem si stihla podmanit velkou část teenagerského publika na světě. Její tvorba i image z ní dělají Avril Lavigne současné doby a světová média jí právem předpovídají obrovskou budoucnost. Zároveň je kvalitní a především originální zpěvačkou, která si však jako bonus uvědomuje, jaké prvky v její tvorbě budou velmi dobře fungovat pro širokou veřejnost.

Doporučeno
Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? 15. března 2019 14:27

Nejpodstatnější informací v této chvíli je, že už za pár dní vydává Billie Eilish své debutové studiové album WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?, z něhož nám postupně servíruje ukázky. Tou nejnovější je pár hodin stará věc you should see me in a crown přicházející i s videoklipem od prestižního japonského animátora jménem Takashi Murakami.

Ten už měl možnost spolupracovat například s Kanyem Westem a podle jeho vlastních slov je kooperace s Billie ideálním spojením jeho animací a charakteru zpěvačky. Bohužel, celé video je zatím dostupné pouze na Apple Music, ale je snad jen otázkou pár dní, kdy se dostane v plné verzi na YouTube.

Domů
Sdílet
Diskuse