Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2019 12:22
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Deadpool opět ovládl ukázku z Avengers: Endgame. Tentokrát dostal ránu Stormbreakerem a šíp do hlavy

Deadpool opět ovládl ukázku z Avengers: Endgame. Tentokrát dostal ránu Stormbreakerem a šíp do hlavy
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Youtuber s přezdívkou Mightyraccoon! se postaral o další internetový hit.

Očekávaná komiksovka Avengers: Endgame se již nezadržitelně blíží, což jsme nedávno pocítili i díky zcela nové ukázce. Ta pochopitelně nechtěla (a ani nepotřebovala) odhalit příliš mnoho, a tak se kromě bílých kostýmů a několika dalších drobných momentů soustředila spíše na nostalgii a diváckou lásku k jednotlivým postavám.

Neveselý, ponurý tón traileru a navození pocitu osudovosti byly navíc skvělými volbami. To se však tentokrát mění, protože do dění opět zasáhl oblíbenec Deadpool. Jak si možná vzpomínáš, youtuber s přezdívkou Mightyraccoon! se ještě koncem minulého roku postaral o předělávku první ukázky pro Endgame, v níž hlavy všech postav vyměnil právě za tu Deadpoolovu.

Tentokrát to ale vzal z trochu jiného konce a v nejnovějším traileru Deadpoola vložil přímo do dění. A přestože většinu postav a jejich interakci zachoval, nějakou tu záměnu hlav si neodpustil ani teď. Wade tedy vtipně komentuje všechno kolem a stává se součástí prostředí, kvůli čemuž dostane například ránu Stormbreakerem či šíp přímo do hlavy. Mightyraccoon! tak bezpochyby odvedl ještě lepší práci než naposledy a výsledkem je další internetový hit.

Domů
Sdílet
Diskuse