Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2019 9:10
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Mladé Rusce při koupeli spadl mobil v nabíječce do vody. Po elektrickém zásahu omdlela a utopila se

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Během koupele poslouchala hudbu. Lékařům se 14letou dívku nepodařilo zachránit.

Ruská teenagerka Julija Vysockaja doplatila na to, že během koupele používala mobilní telefon připojený k nabíječce, když při relaxování ve vaně poslouchala hudbu. Podle webu Independent jí smartphone spadl do vody, dostala zásah elektrickým proudem, ztratila vědomí a utopila se.

Když ji našli rodiče, ihned zavolali sanitku, lékaři jí však už nemohli pomoct. Případ je momentálně vyšetřován, bližší okolnosti nejsou známy. „Relaxovat ve vaně s mobilem napojeným na nabíjení je jako hrát ruskou ruletu,“ cituje web ruského elektronického inženýra Andreye Stanovského.

Nešťastná událost se měla odehrát v ruském městě Čeboksary nedaleko Moskvy. O podobném případě jsme tě informovali i před několika měsíci. Mladé ruské sportovkyni spadl do vany iPhone při nabíjení. Během koupání jí nešťastně vyklouzl z rukou a elektrický proud způsobil smrtelné zranění. Mladé Irině už nebylo pomoci a lékaři mohli pouze konstatovat, že zemřela na zástavu srdce.

Mladej Ruske pri kúpeli spadol mobil na nabíjačke do vody. Po elektrickom zásahu odpadla a utopila sa
Mladej Ruske pri kúpeli spadol mobil na nabíjačke do vody. Po elektrickom zásahu odpadla a utopila sa Zdroj: pixabay.com
Domů
Sdílet
Diskuse