Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2019 13:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Post Malone daroval bentley. V klipu má Red Hot Chili Peppers i nejznámějšího kamaráda raperů

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj oficiální videoklip na extrémně úspěšnou skladbu Wow, která se už 3 měsíce drží v žebříčcích streamovacích služeb a Billboardu.

 

Post Malone je megastar posledních let, která má před sebou ještě obrovskou budoucnost, a to hned z několika důvodů. V první řadě však není běžným raperem, má velmi blízko k zpěvu a žánrům od country až po rock.

S nejnovějším albem Beerbongs & Bentleys se mu podařilo překonat několik rekordů, přesto ještě v minulém roce přišel banger Wow. Ten už 3 měsíce v prestižních žebříčcích Billboardu a streamovacích služeb bojuje o nejvyšší příčky.

Původně spatřil světlo světa jen s vánoční animací, ale dnes jsme se dočkali i oficiálního vizuálu, kde máme možnost vidět, jak předává výherci drahé bentley ze soutěže a užívá si svůj rock'n'roll život. Máme možnost vidět i Red Hot Chili Peppers a the most legendary DJe Khaleda.

Domů
Sdílet
Diskuse