Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2019 13:52
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie vtipkují v debutovém traileru tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie vtipkují v debutovém traileru tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Quentin Tarantino přichází s dalším dramatem plným geniálních dialogů.

Při spojení jednoho z nejlepších režisérů současné kinematografie a několika největších hollywoodských hvězd mají diváci právem skutečně gigantická očekávání. Nový projekt Quentina Tarantina s názvem Once Upon a Time in Hollywood bude proto dozajista podroben důkladné kritice, ale upřímně věříme, že se bez problémů zařadí mezi ostatní Tarantinovy skvosty.

Do dnešního dne jsme mohli být svědky velkého množství fotografií z natáčení, ale také několika oficiálních fotografií. Žádný materiál ale samozřejmě nebyl tak očekávaný jako debutový trailer. Ten nás dokázal navnadit natolik, že už pomalu začínáme odškrtávat dlouhé dny, týdny a měsíce do očekávané letní premiéry.

Děj této perfektně vypadající novinky nás zavede do Los Angeles roku 1969. Hlavními postavami na scéně budou herec Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho kamarád, kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt). Očekávat v příběhu ale můžeš i talentovanou a krásnou Margot Robbie. Ta ztvární Sharon Tate, manželku Romana Polanskiho, kterou zavraždila psychopatická rodina Charlese Mansona.

Dále ve filmu uvidíš Al Pacina, Emile Hirsch, Kurta Russella, Dakotu Fanning, Timothyho Olyphanta, Michaela Madsena, Tima Rotha, Jamese Marsdena, Scoota McNaira či Margaret Qualley. Špičkový režisér, špičkové herecké obsazení – jednoduše se máme na co těšit. České premiéra je v současné době naplánována na 8. srpna 2019.

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie ti vyrazia dych v debutovom traileri Tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie ti vyrazia dych v debutovom traileri Tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood Zdroj: Sony Pictures Releasing
Domů
Sdílet
Diskuse