Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2019 10:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Stein27 už nebude vystupovat s Barberem. Ruší všechny společné koncerty

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Co se mezi rapery stalo, zatím nevíme, ale vše nasvědčuje tomu, že se jejich cesty rozcházejí.

Českou rapovou scénu si pomalu, ale jistě do rukou přebírají mladí interpreti, přičemž kromě Prahy nezaostávají ani reprezentanti Pardubic a zapomenout nemůžeme ani na Brno, kde se dlouhodobě objevuje nejvíce talentovaných raperů. V případě nepolevení čeká ještě zajímavá kariéra i Steina známého pod nickname 27wolfenstein, který má na kontě několik stotisícových hitů.

Aktuálně však, podobně jako mnoho jeho kolegů v minulosti, podle všeho naráží na problém ve vlastní crew, protože se fanoušci oficiální cestou prostřednictvím jeho Instagramu dozvídají o tom, že už nebude s Barberem vystupovat na SCB Tour. Žádné další podrobnosti neuvedl, ale své zastánce potěšil alespoň informací, že bude dál vystupovat sám.

Podle všeho se tedy se svými kolegy neshodl a už jen skutečnost, že vypnul možnost diskuse pod příspěvkem avizujícím tuto změnu, dokazuje, že to zatím řešit nebude chtít. My se budeme těšit na novou hudbu a v případě dalších nových informací tě budeme informovat.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa petr adámek- Sky Club Benelux (@27wolfenstein),

Domů
Sdílet
Diskuse