Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2019 11:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C zkouší autotune zpěv v duetu s Annet X

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský raper přidává do repertoáru další prvek, který si jeho fanoušci okamžitě oblíbí.

Annet X sice vydala jen pár tracků, už nyní ji však můžeme označit za jednu z nejlepších R&B zpěvaček, jaké jsme kdy měli. Originál skladby MON AMI spatřil světlo světla v originální verzi jen před pár týdny a kromě fanoušků mu pozornost věnovalo i několik domácích raperů, kteří předtím Annet pravděpodobně neznali.

Nyní jsme se dočkali verze, na níž přispěl slokou člen Comebackgangu Pil C. Ten chystá v aktuálním roce vydání třetího sóla a na základě předešlé ukázky a dnešního remixu se pravděpodobně opravdu máme na co těšit. Po roční pauze přidává do své tvorby nové prvky včetně zpěvných tónů, což bereme všemi deseti.

Tato verze již bohužel nenese vizuální stopu. Otázkou minimálně pro nás zůstává, zda se Pil C jako známý „headhunter“ nebude ucházet o členství mladé zpěvačky v CBG. S přihlédnutím ke všem okolnostem se nám to dnes zdá jako ideální nápad, ale pro jistotu jsme oslovili i samotného rapera, který nám při této příležitosti prozradil uspokojivou odpověď: „Riešili sme to, debatu sme ešte odložili na neskôr.“ Nechceme dělat unáhlené záběry, ale s velkou pravděpodobností se ještě máme na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse