Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2019 10:08
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Láká tě život na vodě? V Praze si můžeš koupit houseboat za necelé 4 miliony

Láká tě život na vodě? V Praze si můžeš koupit houseboat za necelé 4 miliony
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.svoboda-williams.com/prodej/byty/detail/31770-v-pristavu" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.com</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Bydlení pro romantické duše nebe zajímavou investiční příležitost nabízí v houseboat kotvící v bezpečném slepém rameni Vltavy.

Místo u projektu Prague Marina poskytuje kompletní služby a má skvělé spojení do centra. Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu, dále ložnice a koupelna.

Houseboat má maximálně využitý prostor. Je napojen na vodu i elektřinu, má vlastní jímku s čističkou. Součástí vybavení jsou dřevěné podlahy, velkoformátová hliníková okna a základně vybavená kuchyně. Ke smlouvě na kotviště přísluší 2 parkovací karty umožňující stání přímo nad houseboatem.

Lokalita má perfektní občanskou vybavenost a rychlé spojení s centrem autem i MHD. Houseboat kotví nedaleko tramvajové zastávky se spoji ke stanicím metra Palmovka, Vltavská nebo Nádraží Holešovice. V okolí je množství restaurací, bister, kaváren a obchodů. Místo nabízí možnosti aktivního odpočinku, v blízkosti je golfový klub nebo napojení na cyklostezku.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Adresa: V Přístavu, Praha 7 – Holešovice 

Celková plocha: 66 m²

Terasa: 30 m²

Cena: 3 990 000 Kč (kontaktní osoba)

V případě, že víš i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, které jsou hodné pozornosti širšího publika, tak neváhej a pošli nám svůj tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse