Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2019 18:42
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Manželé Justin a Hailey Bieberovi si koupili luxusní hnízdečko lásky za 194 milionů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bieberovi se rozhodli pořídit vlastní dům.

Justin a Hailey Bieberovi jsou již nějaký čas manželé. Své hnízdečko lásky se však rozhodli koupit až teď. Doposud bydleli v Justinově pronajatém domě v San Fernando Valley, který je stál 100 000 dolarů měsíčně. Ten je však již minulostí.

Jak informoval portál Observer, pár si opatřil luxusní sídlo nacházející se v Beverly Hills. Tato koupě je vyšla na 8,5 milionu dolarů (bezmála 194 milionů korun).

Teprve nedávno zrenovovaný honosný dům pochází z roku 1932 a má vše, co budou manželé potřebovat. Uvnitř se nachází pět ložnic, sedm koupelen, knihovna, kino, bar, a dokonce i vinný sklep.

Na pozemku o rozloze téměř 600 metrů čtverečních se nachází také zahrada s olivovníky a obrovský krb. Nesmí chybět ani infinity pool.

Jen tak pro zajímavost, kanadský zpěvák naposledy vlastnil luxusní rezidenci v Calabasas, kterou v roce 2014 prodal Kourtney Kardashian. A jak to vypadá v novém příbytku novomanželů? To se dozvíš z následujících fotografií.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hilton & Hyland (@hiltonhyland),

Domů
Sdílet
Diskuse