Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2019 11:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Paľo Habera a Ben Cristovao tě naučí, jak se dvořit ženě. Společný romantický duet ovládne rádia

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z nejpopulárnějších slovenských zpěváků minulého milénia přichází s novinkou, kterou se dokázal trefit do doby.

 

Pokud sleduješ Instagram Paľa Habery, určitě víš, že jako jeden z mála zpěváků z minulého tisíciletí stále aktivně tvoří, přičemž aktuálně vyráží se svou kapelou na další turné napříč celým Českem a Slovenskem. Už déle zároveň avizuje nové skladby a jedné plnohodnotné ukázky jsme se dočkali právě teď. Ta je však speciální hned z několika důvodů.

Tím primárním je, že na ní hostuje český kolega Benny Cristo, kterého jsme ve společnosti Habery měli možnost vidět hlavně během poslední SuperStar. Tato kolaborace je tedy méně překvapivá, než by se mohlo zdát. Už samotný název Chcem to zažiť ešte raz skoro dokonale vystihuje, kolem čeho se píseň točí. Ústředním tématem je láska k ženě a oba ukázali, že se jim dokáží dvořit opravdu romanticky.

Zároveň je třeba uznat, že Paľo Habera se dokázal svou tvorbou době přizpůsobit a my budeme zvědaví, jaký efekt bude mít výsledek na domácí rádia. Co se týče hudební produkce, na té se podílel známý DJ a rapový producent Viktor Hazard, což by čekal asi jen málokdo.

Domů
Sdílet
Diskuse