Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 12:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Noc na púšti pri Pakistane. Jimmy Pé s priateľkou prekročili hranice komfortnej zóny

REFRESHER
Uložit Uložené

Známy slovenský elektronický producent Jimmy Pé poňal svoje turné v Ázii trochu netradične.

So známym slovenským elektronickým producentom Jimmym Pé sme sa rozhodli, že budeme jeho dobrodružnú cestu naprieč Áziou mapovať na našom YouTube kanáli prostredníctvom vlogov. Ten prvý si môžeš pripomenúť napríklad hneď, keďže dnes tu máme pokračovanie v podobe druhého dielu.

So svojou priateľkou sa rozhodli vystúpiť z komfortnej zóny, dali výpoveď vo vysnívanej práci a aktuálne poznávajú nové krajiny, kam bežný Slovák na dovolenky nechodí. Vďaka našej spoločnej sérii videí budeš mať možnosť vidieť nielen cestovateľské zábery, časom sa pozrieme aj do miestnych klubov, kde Jimmy Pé vystúpi.

Už má za sebou turné za veľkou mlákou a aj si doteraz jeho tvorbu nepočul, tak asi je ideálny čas napraviť to. V druhom pokračovaní vlogu sa vydáme do mesta Jaisalmer v Indii a prenocujeme na púšti blízko Pakistanu. Jimmy so svojou priateľkou skúsili prespať pod holým nebom aj napriek tomu, že by to za normálnych okolností nikdy nespravili, takže sa máš na čo tešiť. 

Domů
Sdílet
Diskuse