Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 23:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones před a po CGI. Sedmá série byla kratší a dražší hlavně kvůli extrémním počítačovým efektům

Game of Thrones před a po CGI. Sedmá série byla kratší a dražší hlavně kvůli extrémním počítačovým efektům
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herci a herečky z populárního seriálu stáli častokrát před zeleným plátnem.

Zatímco ty vidíš na obrazovce draka, Kit Harington se díval na podivného mužíčka v zeleném oděvu. Čekání na finální sérii Game of Thrones si můžeš zkrátit mnoha způsoby, mezi které řadíme i sledování videí „před a po“, které ti ukáží, jak se ve skutečnosti natáčely jednotlivé scény.

Třináctiminutové níže přiložené video se konkrétně zaměřuje na 7. sérii. Budeš mít tedy možnost vidět počítačem upravený útok draků či White Walkers, ale také armádu rodu Lannisterů, Targaryenů a dalších mocných rodů. Ve videu samozřejmě nechybí ani Night King a jeho nový dračí přírůstek, který se opovážil „ukrást“ přímo od královny Daenerys.

Představitelka Daenerys Emilia Clarke to během natáčení seriálu neměla věru vůbec snadné. Herečka totiž od začátku roku 2011 překonala dvojité krvácení do mozku, které vážně ohrožovalo nejen její práci, ale také život. V současné době je už ale Clarke naštěstí zdravotně v pořádku.

Problémy si během natáčení ale zažil i Harington, kterého kvůli nátlaku veřejnosti trápilo psychické zdraví, kvůli čemuž musel vyhledat terapeuta. Tak jako Emilia se ale s těmito obtížemi proval, a proto je oba budeš moci vidět ve finální sérii. Ta na HBO dorazí již 14. dubna 2019. Další informace o Game of Thrones najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse